Кошик
1560 відгуків
+380 (97) 927-92-62
+380 (95) 202-63-36
+380 (93) 408-73-52
Оптово-розничная торговля бытовой техникой от интернет-магазина "Техника в Дом"
Кошик

Автоклав Ніколаїв

1 500 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Автоклав Ніколаїв
Автоклав НіколаївНемає в наявності
1 500 ₴
+380 (97) 927-92-62
  • +380 (95) 202-63-36
  • +380 (93) 408-73-52
+380 (97) 927-92-62
  • +380 (95) 202-63-36
  • +380 (93) 408-73-52
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Автоклав призначений для консервування і стерилізації м'ясних, рисових,овочевих,фруктових консервів у домашніх умовах.

Автоклав  призначений для консервування та стерилізації м'ясних продуктів

Місткість автоклава  10 банок по 1 літру або на 12 банок по 500 мл

Тиск спрацьовування робочого клапана 1.5 кг/см2

Тиск спрацьовування запобіжного клапана 2.2 кг/см2

Габаритні розміри;

Висота 480 мм

Діаметр 390 мм

Вага 16 кг

Виробництво консервів;

У стерилізовані банки укладіть сировину та спеції так, щоб верхній шар не доходив до верху банки на 2  3  см

Рівень заливання (сиропа, бульйона,расола,маринаду) має бути на 15-20 мм нижче горловини банки.

Герметично закриваємо банки кришкою і встановлюємо в касети, попереджально на кожну касету укласти тонку прокладку з тканини, установлюючи кришку та оливоликаємо гайками.

Касету з банками вставляємо в автоклав, заливаємо гарячою водою (50-60градусів)

Рівень води має бути  на 20-25 мм нижче рівня верхнього торця корпусу.

Закриваємо кришку та щільно затискаємо гвинтами.

Заливаємо в отвір будь-яку оливу та встановлюємо градусник.(у комплекті не передбачено)

Для стерилізації банок 0.5 літра на шпильки насаджуємо трубочки (у комплекті не передбачені)

Встановлюють автоклав на плиту (газову, електро).

Під час нагрівання автоклава до певної температури, що з'являється шипіння — це спрацьовує робочий клапан.

З цього моменту починається відлік часу стерилізації.

Після спрацьовування робочого клапана, зменшити нагрівання до появи пописування.

Після стерилізації, зібрано часу, рекомендованого інструкцією, нагрівання припинити й автоклав залишити до повного охолодження.

Рекомендації за часом стерилізації;

Яловичина свинина 0.5 л 1 год 55 хв 1 л 2 год

Риба,курка 0.5 л 1 год 10 хв  1л 1 год 40 хв

Кролик 50 хв

Огірки 10 хв

Томат 10 хв

Кабачки 10 мин

Перець 40 хв

Компот 10 хв

Гарантія 12 міс

Перед початком процесу стерилізації уважно прочитайте інструкцію.

Не допускайте різкого підіймання температури.перед кожної стерилізації необхідно перевірити працездатність клапанів.

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Максимальна робоча температура120 град.
МатеріалВуглецева сталь
Джерело нагрівуЗовнішній
ВиробникНиколаевэнергомаш
ТипАвтоклав
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner